maandag 14 november 2011

De pot schaft deze week...

Uit het grote Indiase kookboek maak ik woensdag weer 6 gerechten. Met z'n tweeën kun je daar heerlijk van smikkelen. Of je kunt zelf twee dagen lekker makkelijk eten. Op het menu staat:
  • Verse zelfgemaakte kip curry. Met verschillende kruiden, onder andere gember, knoflook, kaneel en rozenwater. 
  • Zoete yoghurtsaus (raita) met ananas, komijn en peper. Lekker om kruidige Indiase gerechten te neutraliseren. 
  • Een chutney van curryblaadjes en kokos die heel lekker is bij de citroenrijst die ook op het menu staat.
  • Als groente maak ik een gele dal (linzen stoofpot) en een curry met doperwten en champignons.

Heb je ook trek gekregen? Bestel dat via mijn webtaurant op www.tweetjemee.nl.

1 opmerking:

  1. Wij gaan er vanavond van smikkelen en smullen. Ik ben benieuwd :-)

    BeantwoordenVerwijderen