maandag 30 juni 2014

Alaska King crab

Wie Discovery wel eens opzet heeft zeker weten de aankondigingen van The deadliest catch wel eens gezien. Een serie over extreem stoere krab-vissers in de wateren bij Alaska. Deze mannen vissen met gevaar voor eigen leven op de enorme Alaska King crab.
 
Afgelopen jaar waren wij in Alaska. We waren zelfs op het Kenai schiereiland in Homer, waar de Time Bandit haar thuishaven heeft. We hebben de visfuiken zien staan op de kade, maar het schip zelf was niet thuis. Wat we wel hebben gedaan was in een restaurant King crab bestellen. Als eet-liefhebber kun je natuurlijk niet naar de bron gaan en dan zonder een hapje te nemen weer weggaan. We kregen een heerlijk groot bord met enorme poten en een botersausje!
zoals je ziet geniet mijn meneer ook van het lekkere eten
Heel terecht dat je er flink voor moet betalen; het is a) onwijs lekker en b) er is hard voor gewerkt om het op je bord te krijgen.

3 opmerkingen:

  1. En wat was de naam van het restaurant? Wij gaan deze zomer en ik kijk er naar uit om ook King Crab te eten. Dank alvast Ilse.
    hartelijke groet, D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Pff echt geen idee meer. Er zitten heel veel restaurantjes. Wij hadden wel het idee dat de landtong extreem toeristisch was en zijn als ik de kaart goed lees (niet mijn sterkste punt) ergens op pioneer wezen eten.

      Verwijderen
    2. Oh ja, en super tof dat je daar heen gaat!:-) Veel plezier

      Verwijderen