Vlak voor wij deze zomer onze keuken gingen verbouwen, heb ik de vriezer eerst leeggekookt (alles rauwe ingredienten gebruikt) om hem daarna vol te koken (met kant en klaar opwarm eten). Eén van de dingen die ik nog tegenkwam, was een flink pak snoekbaars. De aardappelen moesten ook op. Tijd voor fish and chips!
De snoekbaars of andere vis kun je pureren met de keukenmachine, fijngehakt uitje, knoflook, peterselie, zout en peper en je hebt een visburger. Als hij niet zo goed plakt, kun je er een eitje doorheen doen. Ook altijd lekker is dille in je burger of wasabi mayonaise er bij. En dan gewoon bakken in de koekenpan, broodje dr bij en klaar ben je. Zo voel je je toch een klein beetje ondeugend met je broodje-burger, maar eet je ook netjes je één-keer-per-week-vis. Het is misschien een beetje valsspelen, maar wel lekker!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten