woensdag 14 oktober 2015

Spinazie, truffelaardappel en ei

Wederom een lekker hapje uit de tuin van mijn paps. Nieuw Zeelandse spinazie, gebakken truffelaardappeltjes en een zachtgekookt ei. Het ei kwam gewoon van de winkel, mijn paps heeft geen kippen rondlopen. Truffelaardappelen heten zo omdat ze lijken op truffels qua vorm. Het zijn kleine, donkere knolletjes. En van binnen dus mooi paars. Ze smaken verder niet heel anders dan gewone aardappelen. Ze zien er vooral leuk uit op je bord.

Het idee van het ei was dus een zachtgekookt ei, dat mooi uitloopt als je het doorsnijdt zodat je het eigeel als saus kunt gebruiken. Ik wilde mijn ei een dakje van zwart zout geven. Leek me wel mooi voor de foto. Jammergenoeg viel mijn plan in duigen en mijn ei in een soep uit elkaar. Niet echt een heel mooi fotomomentje, maar ja. Bij iedereen gaat wel eens wat mis in de keuken en het smaakte er echt niet minder door!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten