vrijdag 1 februari 2013

Groot misverstand

Gisteren vroeg mijn collega: "wat ga je vandaag eten?"
Ik: "pizza"
Collega: "Oh dan wel helemaal zelf gemaakt zeker?"
Ik: "Nee hoor gewoon uit de vriezer."
Grote ongelovige ogen waren het gevolg.


Een groot misverstand is dat ik elke dag heel uitgebreid en ingewikkeld kook. Ook ik eet regelmatig uit de magnetron (wel alleen dingen die ik zelf gemaakt heb) en ook wel eens een afbakpizza van dr Oetker, Utker of hoe je het ook zegt. Als je 36 uur in de week werkt en een wereldreis aan het plannen bent, heb je gewoon niet altijd tijd om uitgebreid te koken. Plus dat ik niet zoveel geld heb en niet zoveel kilometers in de week kan hardlopen. Want lekker koken betekent bijna altijd calorieen bij de vleet in de pan gooien en genieten.

Bij deze dus: Ik eet geen soep uit zak of uit blik, geen pasta of noedelpakjes waar alleen water bij moet en geen magnetronmaaltijden uit de supermarkt. Maar voor het gemak heus wel eens een pizaatje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten